Skip links

Over ons

Hado Textiel is een familiebedrijf en bestaat ondertussen al 80 jaar. Kwaliteit staat bij ons voorop.

80 jaar ervaring en persoonlijke service

Hado Textiel is een familiebedrijf dat ondertussen al 80 jaar bestaat en is onze taak, van Mascha en Alex. Wij zijn gevestigd in Hilvarenbeek (Nb). Een van onze kernwaardes is dat kwaliteit altijd voorop staat. Met ons eigen atelier, waar we alles in eigen beheer maken, kunnen wij de producten zo goed mogelijk naar uw wensen aanpassen. Maatwerk is bij ons dus zeker mogelijk. In onze winkel kunt u ons assortiment rustig bekijken. Wij geven verder graag advies over de kijk op uw wooninrichting. Met onze lange jaren aan ervaring kiezen we samen met u de beste opties voor uw woning.

Het bedrijf is driekwart eeuw geleden opgericht, in 1938. Het begon allemaal met het weven van stoffen. Hado staat namelijk ook voor Handweverij Doedee. Tegenwoordig is de weverij niet meer actief, maar deze was wel een van de laatst operationele textielbedrijven in Nederland. En wij zijn erg trots op die oude ambacht, ook al worden de producten hedendaags op een andere manier gemaakt.

Uitgebreid assortiment op het gebied van wooninrichting

De weefgetouwen hebben plaatsgemaakt voor een mooie en ruime winkel waar u alles vindt op het gebied van wooninrichting. Wij bieden raamdecoratie, gordijnen, vloeren, textiel, outdoor (buitenkussens), brei- en haakgaren, carpetten en droog- en schoonloop aan. Binnen al deze categorieën hebben wij diverse producten. Onder onze raamdecoratie vallen bijvoorbeeld rolgordijnen en jaloezieën. Vloeren hebben wij in verschillende soorten materialen: marmoleum, PVC, vinyl of tapijt. Qua textiel is onze collectie verder ook erg divers. Onder andere badtextiel, bedtextiel en keukentextiel vindt u terug in onze winkel.

Het persoonlijke en directe contact met onze klanten is een belangrijke kernwaarde bij Hado Textiel. Met onze vloeren en gordijnen gaan we bijvoorbeeld stap voor stap voor u aan de slag. Zo weten we zeker dat we aan uw wensen tegemoet komen en dat alles zorgvuldig wordt uitgevoerd. We ontvangen u graag in onze winkel om u te helpen met uw wooninrichting!

Waarom kiezen voor Hado Textiel?

80 jaar ervaring

Al sinds 1938 dé woonspecialist van Hilvarenbeek en omgeving.

Uitgebreide showroom

Bekijk al onze producten in onze showroom á 500 m².

Eigen atelier

Maatwerk is mogelijk door onze eigen atelier.

Persoonlijk contact

Bij ons staat het persoonlijke contact met de klant centraal.

Kom langs in onze showroom

Onze openingstijden

maandag Op afspraak
dinsdag 10:00 – 17:30
woensdag 10:00 – 17:30
donderdag 10:00 – 17:30
vrijdag 10:00 – 17:30
zaterdag 10:00 – 16:00
zondag Op afspraak
Onze showroom

Contactgegevens

Created with Sketch.

013 - 5051 568

Created with Sketch.

info@hado-textiel.nl

Created with Sketch.

Bukkumweg 2-4, 5081 CT Hilvarenbeek

Plan een gratis inmeet afspraak aan huis in

Wij bieden bij Hado Textiel ruime keuze in wooninrichting. We geven graag advies om bij te dragen aan het perfecte interieur van uw woning.

Afspraak inplannen
Chat openen
👋 De klantenservice van Hado Textiel staat voor u klaar! Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp