Skip links

Uw tuinmeubels opfleuren met buitenkussens – 3x waarom

Het voorjaar begint: daarmee breekt de tijd aan dat we weer heerlijk buiten in de tuin kunnen zitten. Om het nog comfortabeler te maken vult u uw tuinmeubels aan met buitenkussens. Hado Textiel vertelt waar u allemaal op moet letten.

Genieten in de tuin met fijne tuinmeubelkussens

We zien het zonnetje steeds vaker en steeds sterker tevoorschijn komen. Veel mensen trekken naar buiten en genieten in de tuin van het lekkere weer. Wanneer u buiten vertoeft, wilt u heerlijk zitten met zachte buitenkussens. Een boek lezen, familie of vrienden op bezoek hebben of gewoon relaxen: met tuinmeubelkussens zit u er uiterst aangenaam bij.

Net als voor het interieur gelden er ook in de wereld van het tuinleven bepaalde trends. Wij hebben ze voor u op een rij gezet.

Ronde vormen

Net zoals in de inrichting binnenshuis zijn ronde vormen erg populair. Ze geven een rustgevende uitstraling; ronde lijnen en zachte hoeken zorgen voor rust en gezelligheid in de tuin. Kies voor een ronde tafel, stoelen of kussens. Bovendien stoot u zich zo niet meer aan de scherpe hoeken van rechthoekig meubilair. Dat maakt dit type meubilair ook nog eens extra veilig voor kinderen.

Natuurlijke kleuren

Wanneer we in de tuin zitten, blijven we graag verbonden met de natuur. Natuur- en aardetinten zorgen voor dat gevoel. Kleuren als beige en terracotta zien we steeds vaker terug in de tuin. U creëert een rustige en natuurlijke uitstraling, waarbij het toch warm en gezellig blijft. De kleuren komen terug in het meubilair, de vloer en accessoires. Verder zijn ze een mooie achtergrond voor de kleurvolle aspecten in de tuin als planten, bloemen en andere accessoires.

Kies bijvoorbeeld voor opvallende tuinmeubelkussens. Kom langs in de showroom van Hado Textiel en bekijk ons assortiment.

Duurzaam en natuurlijk

Duurzaamheid is niet meer weg te denken: ook duurzaam meubilair is al jaren populair. Voorbeelden van duurzame materialen zijn bamboe en teakhout. Teakhout gaat bijvoorbeeld erg lang mee en bamboe is een snelgroeiend materiaal waardoor de bron niet (snel) uitgeput raakt. Meubilair van deze duurzame materialen is daarom erg in trek.

Waarom zou u tuinkussens aanschaffen?

1. Ze zijn beschikbaar in veel kleuren en ontwerpen

Tuinkussens zijn er in ontelbaar veel kleuren en designs. Zo zit er altijd een kleur en ontwerp tussen dat perfect bij uw tuin aansluit. Met nieuwe buitenkussens geeft u een heel nieuwe uitstraling aan uw tuin. U geeft uw tuin gemakkelijk een frisse, nieuwe look.

Hado Textiel heeft een eigen atelier: we maken buitenkussens op maat voor uw tuin.

2. Ze zijn bestand tegen het weer

Aangezien buitenkussens te maken krijgen met diverse weersomstandigheden, is het belangrijk dat ze bestand zijn tegen het weer zoals regen en zonlicht. Probeer de kussens zoveel mogelijk op te bergen wanneer u ze niet gebruikt. Zo geeft u het weer minder kans uw buitenkussens aan te tasten.

3. Buitenkussens zijn vuil- en waterafstotend en makkelijk te reinigen

De kussens zijn bovendien vuil- en waterafstotend en eenvoudig schoon te maken. Borstel eerst het vuil eraf en maak de kussens daarna schoon met een schoonmaakoplossing van zeep en water. Dan zijn ze zo weer netjes. Maar zoals we al aangaven: berg de buitenkussens binnen op om ze zo lang mogelijk mooi te houden.

Het assortiment tuinkussens van Hado Textiel

Het assortiment buitenkussens van Hado Textiel bestaat uit het merk Sunbrella en Trekatex. U heeft de keuze uit allerlei designs, altijd van de hoogste kwaliteit. Maak uw tuin en tuinmeubels weer klaar voor het voorjaar met onze buitenkussens op maat.

Ik zoek inspiratie. 

Kom langs in de showroom

Chat openen
👋 De klantenservice van Hado Textiel staat voor u klaar! Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp