Skip links

Met deze tips brengt u kerst naar de woonkamer

Een gigantische kerstboom, overal lichtgevende slingers of op elke kast een kerstknuffel. Niet iedereen kiest ervoor kerst zo uitbundig terug te laten komen in de inrichting. Gelukkig zijn er ook andere manieren om uw woonkamer toch in de kerstsferen te brengen. Wij zetten onze subtiele en concrete tips graag voor u op een rijtje.

Maak het gezellig met knusse kussens

Door te kiezen voor kussens met een bepaald patroon of een bepaalde kleur straalt uw woonkamer al kerst uit. Ga voor de klassiekers als rood katoen of groen satijn voor het feestelijke tintje. Mag het van u wat drukker? Kies dan voor een typisch kerstpatroon in het kussen. Denk aan een leuke tekst als ‘Merry Christmas’ of een tekening van Rudolf met de rode neus. Bezoek onze showroom en bekijk ons aanbod aan knusse kussens.

Creëer warmte met een fijn karpet

Bij kerst gaat het om een warme en gezellige sfeer. Creëer die sfeer bijvoorbeeld met een lekker warm karpet. Deze losse kleden zijn een goede aanvulling om altijd een fijn gevoel aan de voetjes te hebben. Plaats het karpet op of onder uw meubilair en kies uit verschillende kleuren en designs. Wij helpen u graag het perfecte karpet voor uw woning uit te kiezen.

Zet kaarsjes neer voor fijne verlichting en sfeer

Kaarsen zorgen letterlijk en figuurlijk voor warmte in huis. Plaats er een paar strategisch in huis om een fijne sfeer op te roepen en te besparen op de energierekening door wat lampen uit te laten. Ook bij kaarsen kunt u kiezen voor de feestelijke kerstkleuren in de woonkamer als groen, rood, zilver en goud. Kaarsen zijn er in ontzettend veel vormen, kleuren en geuren waarmee er altijd ruime keuze is voor uw woning.

De woonkamer klaar voor kerst

Breng kerst in de woonkamer met eigen creaties

Veel kerstversiering kunt u in de winkel kopen. Maar als u wat creatiever bent, kunt u ook zelf aan de knutsel gaan. Brei of haak zelf de leukste kerstfiguren. Wij hebben alles in huis zodat u uw fantasie de vrije loop kunt laten gaan. Maak een kerstman of rendier van de mooiste garen met typische kerstkleuren als groen en rood. Naast breien en haken zijn er genoeg andere opties om zelf kerstversiering samen te stellen. Denk aan een kerstdienblad of een glazen vaas waar u naar hartenlust dennenappels, kersballen en watjes als sneeuw neer kunt stallen.

De woonkamer kerstklaar met Hado Textiel

Hoe uw ideale kerstwoonkamer er ook uitziet, Hado Textiel helpt u er graag verder mee. Kom langs in onze showroom voor kussens, karpetten en knutselwerkjes in kerstsferen. Alles om uw woonkamer helemaal klaar te maken voor de gezellige feestdagen.

Chat openen
👋 De klantenservice van Hado Textiel staat voor u klaar! Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp