Skip links

4x uw interieur winterklaar maken

Bibberen onder een dekentje op de bank, met warme chocolademelk voor de open haard en de verwarming op standje vijf: de winterdagen zijn begonnen. Een omschakeling voor u, en voor uw interieur. Maak uw huis winterklaar met onze tips.

Een winters interieur

Een egel maakt zijn holletje klaar zodat hij de winterslaap in kan gaan. Daar kunnen wij van leren. De winter staat voor koude en donkere dagen. Dat vraagt om een ander interieur dan de warme en lange zomerdagen. Maak uw woning daarom winterklaar. Hoe? Dat leggen we graag uit.

Tip 1: ga voor warme tinten

Bij de winter horen winterse kleuraccenten. In de zomer strooit u met frisse kleuren in uw woonaccessoires, maar voor de winter zijn heel andere tinten beschikbaar. Denk aan warme houtkleuren of roodkleurige tonen. Die kleuren geven u een warm gevoel wanneer u thuis op de bank ploft.

Pas niet alleen de kleuren aan. Kijk ook eens naar de materialen en stoffen in huis. Ga voor zachte kussens of een stoffen deken op de leren bank. Dat voelt niet alleen heerlijk aan, maar zorgt ook voor een gezellige en warme sfeer in de koude winterdagen.

Interieur winterklaar maken

Tip 2: schaf de juiste gordijnen aan

Isolatie is zeker in de winter erg van belang. Houd warmte binnen en ga koude tocht tegen. Dikke overgordijnen hebben een isolerende functie en voelen bovendien zijdezacht aan. Ons assortiment aan gordijnen is erg divers. Kies een kleur en patroon passend bij de rest van uw interieur. Zoek de juiste plooi uit voor nog meer volume in de gordijnen. Kom langs in onze showroom en bekijk alle opties.

Tip 3: kleed uw vloer aan

Niets is vervelender dan koude voeten wanneer u door huis rondloopt. Zeker bij een vloer van harde materialen als hout of tegels is dat niet altijd te voorkomen. Een zacht vloerkleed voelt erg fijn aan en houd uw voeten lekker warm. Bovendien zorgt een kleed voor extra sfeer en geeft het een heel andere uitstraling, zeker als u voor een opvallende kleur kiest.

Tip 4: maak uw bed lekker warm

Onder de wol kruipen als het buiten vriest is een echt geluksmomentje. Als u vervolgens ligt te bibberen omdat de dekens te dun zijn is dat momentje snel voorbij. Zorg daarom voor een lekker dikke winterdons. Leg een sprei neer voor extra warmte en voeg pluizige kussens toe. Met als resultaat een heerlijk bedje, volledig winterklaar.

Met Hado is uw interieur winterklaar

Hado heeft alles in huis voor een warm en gezellig interieur. Van gordijnen tot bedtextiel en kussens. In onze showroom vindt u alles om uw interieur helemaal klaar te maken voor de winter. We helpen u graag verder!

Chat openen
👋 De klantenservice van Hado Textiel staat voor u klaar! Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp