Skip links

3x voorkom deze problemen bij het kopen en leggen van een vloer

Bij het kopen en leggen van een vloer komen een aantal dingen vaker voor waardoor het niet vlekkeloos verloopt. Hado Textiel zet deze veelvoorkomende problemen rondom de vloer op een rij, zodat u ze niet maakt.

Een vloer kopen: voorkom deze problemen

Een nieuwe vloer in huis is vaak een hele verbouwing. En daarmee dikwijls ook een dure aankoop. Daarom wilt u zeker weten dat alles goed gaat. Voorkom deze problemen bij het kopen van uw vloer.

• Kies niet de goedkoopste optie

Goedkoop is duurkoop, ook wanneer het op vloeren aankomt. Een nieuwe vloer is een forse investering. Bezuinig daar niet op. Een goedkopere vloer is van mindere kwaliteit en dat gaat u zien. Denk aan problemen bij de vloer als het niet netjes kunnen leggen of een snelle zichtbaarheid van krassen. Zo is de vloer sneller aan vervanging toe en moet u de aankoop opnieuw doen.

• Selecteer een vloer die bij de ruimte past

Uw vloer moet passen bij de sfeer die u wilt creëren in uw woning. Bedenk welke look u in uw ruimte wilt. Een houten vloer is een neutrale aanvulling op uw interieur. Met een tapijt als vloer kunt u de kleur goed laten passen bij de rest van de inrichting. Kijk verder naar aspecten als licht en donker. Zo zorgt een lichte vloer in combinatie met lichte muren dat de ruimte groter lijkt. Kijk goed naar vloerstalen om te zien wat u wilt en vraag naar de mogelijkheden.

Kom langs in de showroom van Hado Textiel. Wij helpen u de perfecte vloer voor uw woning uit te zoeken.

Bovendien is het praktische aspect belangrijk om problemen met de vloer te voorkomen. Wilt u warme voeten hebben? Kies dan een vloer waarbij vloerverwarming mogelijk is. Kijk ook naar de ruimte waar de vloer in komt. De keuken is bijvoorbeeld bedoeld voor het koken, en daarmee moet de vloer in de ruimte ook bestand zijn tegen zaken als spetters en vuil. Hij moet dus makkelijk schoon te maken zijn. Of wanneer u kinderen of huisdieren rond heeft rennen, moet de vloer tegen een stootje kunnen.

• Leg de vloer niet zelf (als u minder handig bent)

U heeft een nieuwe vloer uitgekozen, nu moet deze nog gelegd worden. Een van de problemen rond een vloer die vaker voorkomt: leg de vloer niet zelf als u minder handig bent. U maakt extra kosten voor het inhuren van specialisten, maar zij zorgen dat uw vloer er naadloos bij ligt. De ene vloer is bovendien makkelijker te leggen dan de andere. PVC is bijvoorbeeld erg moeilijk zelf te leggen omdat de ondervloer glad moet zijn, anders ziet u alle oneffenheden terug. Verder kan een verkeerde ondervloer voor problemen zorgen door bijvoorbeeld vocht. Een professional geeft daar garantie op. Dus tenzij een vloer leggen voor u een eitje is, is het slim dit de experts te laten doen.

Hado Textiel zorgt voor het totaalpakket: wij helpen u met het vinden van een mooie vloer, meten deze voor u op en leggen deze ook.

De vloeren van Hado Textiel

Hado Textiel heeft verschillende vloeren in het assortiment: marmoleum, PVC, vinyl en tapijt. De vloeren zijn van diverse merken zoals Tarkett, Bodiax, mFLOR en Lifestyle. Voor ons vormt het directe en persoonlijke contact met de klant een essentiële kernwaarde. We nemen de tijd om stap voor stap aan uw wensen te voldoen. In onze winkel verstrekken we uitgebreide uitleg en advies om de ideale vloer voor uw woning te vinden. Als echt familiebedrijf bij Hado Textiel, nemen wij ook persoonlijk de verantwoordelijkheid voor het leggen en opmeten van de vloeren, zodat u verzekerd bent van hoogwaardige service en kwaliteit.

Ik wil een nieuwe vloer kopen.

Kom langs in de showroom.

Chat openen
👋 De klantenservice van Hado Textiel staat voor u klaar! Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp