Skip links

Terug naar karpetten

Onze karpetten

Karpetten, oftewel wel losse vloerkleden, zijn een mooie aanvulling voor in uw ruimtes.

Bent u op zoek naar kwalitatieve vloerkleden?

Karpetten, oftewel wel losse vloerkleden, zijn een mooie aanvulling voor in uw ruimtes. Met bepaalde kleuren en patronen kunnen de kleden goed de sfeer bepalen voor uw wooninrichting. Daarnaast zijn ze ook erg comfortabel aangezien ze heerlijk zacht aanvoelen voor de voeten. Karpetten hebben verder een geluiddempende functie, wat zorgt voor verbetering van de akoestiek in huis. Bovendien isoleren ze de warmte in de woning.

Bij een karpet is het de keuze deze onder of naast het meubilair te leggen. Door het kleed onder het meubilair te leggen, zal uw ruimte meer een samenhangend gevoel opwekken. Als u ervoor kiest het karpet wat meer gescheiden neer te leggen, geeft dat een wat lossere uitstraling. U bepaalt zelf wat voor uw ruimte het beste werkt. Daarbij zijn de kleur en het dessin natuurlijk ook van belang. In onze collectie heeft u daar ruime keuze in.

Ontdek de mogelijkheden met onze karpetten

Het soort stof speelt eveneens mee. Daarbij is het van belang na te gaan waar u het karpet neer wilt leggen. In de gang bijvoorbeeld waar er veel over gelopen zal worden? Dan is het verstandig voor een slijtvast kleed te kiezen. Of komt het kleed onder het meubilair te liggen? Denk er dan aan of het kleed niet kwetsbaar is voor indrukken.

In onze winkel hebben wij een divers assortiment aan karpetten op standaard maat. Het is ook mogelijk een karpet op maat te laten maken, waarbij we samenwerken met een gespecialiseerd bedrijf. Daarbij zijn verschillende afwerkingen mogelijk op het gebied van banden en materialen. Kies bijvoorbeeld voor een dunne band aan de rand waardoor deze zijn niet goed zichtbaar is. Bij een dikkere band is de rand juist beter zichtbaar, wat ook voor een bepaalde uitstraling kan zorgen.

U kunt voor ieder budget kiezen uit onze karpetten. Wij bieden vloerkleden aan van de merken Interfloor, Tarkett en Lifestyle.

Wij bieden carpetten aan van de volgende merken

Waarom kiezen voor Hado Textiel?

80 jaar ervaring

Al sinds 1938 dé woonspecialist van Hilvarenbeek en omgeving.

Uitgebreide showroom

Bekijk al onze producten in onze showroom á 500 m².

Eigen atelier

Maatwerk is mogelijk door onze eigen atelier.

Persoonlijk contact

Bij ons staat het persoonlijke contact met de klant centraal.

Kom langs in onze showroom

Onze openingstijden

maandag Op afspraak
dinsdag 10:00 – 17:30
woensdag 10:00 – 17:30
donderdag 10:00 – 17:30
vrijdag 10:00 – 17:30
zaterdag 10:00 – 16:00
zondag Op afspraak
Onze showroom

Contactgegevens

Created with Sketch.

013 - 5051 568

Created with Sketch.

info@hado-textiel.nl

Created with Sketch.

Bukkumweg 2-4, 5081 CT Hilvarenbeek

Plan een gratis inmeet afspraak aan huis in

Wij bieden bij Hado Textiel ruime keuze in wooninrichting. We geven graag advies om bij te dragen aan het perfecte interieur van uw woning.

Afspraak inplannen
Chat openen
👋 De klantenservice van Hado Textiel staat voor u klaar! Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp