Skip links

Terug naar gordijnen

Overgordijnen

De juiste gordijnen kunnen zorgen voor meer sfeer in huis.

Bent u op zoek naar kwalitatieve overgordijnen?

Door het kiezen van de juiste gordijnen creëert u meer sfeer in uw woning. Kleuren en patronen passend bij uw meubelen of juist meer opvallend, overgordijnen zetten goed de toon neer. Gordijnen hebben verder een isolerende functie en houden daarmee de kou tegen. De plooien in een gordijn zorgen voor geluidsdemping.

Bij onze overgordijnen heeft u de keuze in diverse plooien om toe te passen. Bij een enkele plooi gaat het om minimale plooivorming. De gordijnen krijgen daarmee een strakkere uitstraling, waarbij een print op de stof bijvoorbeeld beter te zien is. Bij een vlinderplooi, ook wel een dubbele plooi genoemd, is er meer plooivorming. Het gordijn is daarmee voller en geeft diepere plooien, waar meer stof voor nodig is dan bij de enkele plooi. Als de retourplooi wordt toegepast bij een gordijn, wordt er zowel aan de voor- als achterkant van een gordijn een plooi aangebracht. Dit zorgt voor nog meer volume in de gordijnen.

Ontdek de mogelijkheden met onze overgordijnen

Een andere optie is een waveplooi. Deze zorgt voor een gelijkmatige golf in de gordijnen. De regelmatige golf ontstaat omdat er bij de waveplooi gebruik wordt gemaakt van zogenaamde waverunners, waarbij er een gelijke afstand tussen die runners wordt aangehouden. Dit zorgt voor de rustige en strakke uitstraling van gordijnen met een waveplooi.

Een andere manier om de overgordijnen op te hangen is het gebruik van ingeslagen ringen. Hierbij worden er ringen in het gordijn aangebracht, die vervolgens wordt opgehangen aan een gordijnroede. Deze ingeslagen ringen kunnen zo een stoere en luxe aanblik opleveren.

Voor rails hebben wij het merk Interstil. Onze gordijnen maken we in het eigen atelier zodat we uw wensen zo goed mogelijk toe kunnen passen. Hado Textiel is een echt familiebedrijf en wij komen dan ook zelf de gordijnen bij u monteren zodat u zeker bent van goede service en kwaliteit.

Wij bieden gordijnen aan van de volgende merken

 

Waarom kiezen voor Hado Textiel?

80 jaar ervaring

Al sinds 1938 dé woonspecialist van Hilvarenbeek en omgeving.

Uitgebreide showroom

Bekijk al onze producten in onze showroom á 500 m².

Eigen atelier

Maatwerk is mogelijk door onze eigen atelier.

Persoonlijk contact

Bij ons staat het persoonlijke contact met de klant centraal.

Kom langs in onze showroom

Onze openingstijden

maandag Op afspraak
dinsdag 10:00 – 17:30
woensdag 10:00 – 17:30
donderdag 10:00 – 17:30
vrijdag 10:00 – 17:30
zaterdag 10:00 – 16:00
zondag Op afspraak
Onze showroom

Contactgegevens

Created with Sketch.

013 - 5051 568

Created with Sketch.

info@hado-textiel.nl

Created with Sketch.

Bukkumweg 2-4, 5081 CT Hilvarenbeek

Plan een gratis inmeet afspraak aan huis in

Wij bieden bij Hado Textiel ruime keuze in wooninrichting. We geven graag advies om bij te dragen aan het perfecte interieur van uw woning.

Afspraak inplannen
Chat openen
👋 De klantenservice van Hado Textiel staat voor u klaar! Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp